top of page
Table and Chair

SISUSTUSSUUNNITTELU

 Tila kertoo tarinaa ympärilleen. Sinne luodaan toiveiden paikka, jossa on kaikilla on hyvä olla.  Suunnittelu  on silloin onnistunut,

jos siellä asujalla tai olijalla on hyvä olla  eikä   muutoksille ole enää tarvetta pitkään aikaan sen jälkeen.

Eija LahtiArt&Design

Julkinen ja kotien sisustussuunnittelu

Olen auttava käsi, joka tulee apuun, kun tarvitaan tilaan joku ajatus, idea ja suunnitelma, josta edetään kohti toteutusta. Olen mukana tarvittaessa niin paljon, kun se on riittävästi. Kuuntelen sinua, luen ajatuksiasi ja haluan toteuttaa toiveesi mahdollisimman halutulla ja toivotulla tavalla.

Uudiskohteissa on hyvä olla mukana jo alkumetreillä. Suunnitelmat maksavat pitkässä juoksussa itsensä takaisin. Niillä säästetään sinun aikaasi, koska rakennus- tai remontointivaihe on usein äkkitempoista, jolloin ei välttämättä itse ole ehtinyt miettimään esim. kiintokalusteita tai kylpyhuoneen yksityiskohtia remontin tekijöitä varten. Säästyy aikaa, rahaa ja vältytään virhearvioinneilta. Suunnitelmat taipuvat sinun tarpeittesi mukaan.

Tarvitset kenties lisäksi ihan kaiken: rakentajat, lvi- ja sähkösuunnittelun valaistussuunnitteluineen. Saat kaiken tämän meidän kauttamme pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kautta. Tai kenties sinulla on tarve vain saada yksi tila/huone valmiiksi pinta-, väri- ja kalustesuunnittelun osalta. Sekin sopii!

Kohteen tarpeista riippuen teen erilaiset suunnitelmat kuhunkin tarpeeseen. Ne voivat olla väri- ja kalustesuunnitelmia,  pohja- ja poikkileikkauskuvat, 3-D mallinnuksia ja valaistussuunnittelun valaistuslaskelmat Dialux-ohjelmalla. Valaistussuunnittelu toteutetaan yhteistyössä sähkösuunnitteluyhteistyö- kumppaneidemme kanssa.

Otan huomioon sisustussuunittelussa myös esteettömyyden lähtökohdat. Se voi pitää sisällään oikeanlaisen valaistuksen miettimisen, materiaali-valinnat, akustiikan huomioimisen ja kalusteiden sijoittelun. Tilojen suunnittelussa esteettömyyden ja aistiesteettömän kokonaisvaltainen huomioiminen avaa miellyttävän ympäristön myös ihmisille, joilla on erityisiä tarpeita liikkumisen tai aistiherkkyyksien suhteen. Tarpeiden mukainen valaistus, äänet, hajut ja se miltä materiaalit tuntuvat on tärkeä asia myös kaikille kaikille ihmisille vaikka erityisiä tarpeita ei olisikaan.

Biofilinen suunnittelu lisää myönteisiä aistikokemuksia tiloissa eläville ja liikkuville ihmisille. Luonto on kuormituksen ja stressin poistaja. Ihmiset viettävät suurimman osan ajastaan sisätiloissa. Sen vuoksi luonnon elementtejä voi tuoda lähemmäksi ihmisiä sisätiloihin suunnittelun keinoin. Vihersisustus on ollut jo Alvar Aallon ajoista mukana suunnittelussa. Suunnittelussa haluan edistää ihmisen hyvinvointia ja ekologista ajattelua.


 

  • pintamateriaali- ja värisuunnitelmat

  • kaluste- ja kiintokalustesuunnitelmat

  • tekstiilisuunnittelu

  • sisutuskonsultaatio 1-2t +matkakorvaus

  • 3D mallinnus, sijoittelut pohjakuviin

  • valaistussuunnittelu

  • remontointipalvelut

  • sisustustaulut ja seinämaalaukset

bottom of page