top of page
Artist Holding a Paintbrush

TAULUT JA TILAUSTYÖT

EIJALAHTI ART

taulujen tilaus

Galleriasivuilta näet maalaamiani tauluja. Osa niistä on myytävänä. Voit kysyä minulta, mikäli siellä on jokin mielenkiintoinen taulu. Olen maalannut myös tilauksesta asiakkaalle tauluja. Se etenee yhteydenottosi jälkeen seuraavasti. 

Voit tilata täysin oman mieleisesi aiheen ja koon mukaisen taulun. Se voi olla muotokuvamaalaus tai muu sinulle rakas aihe. Teen joko valokuvasta tai vapaasti, ihan miten yhdessä sovimme. 

Tarvittaessa voin tulla paikan päälle katsomaan tilan, johon taulua tai seinämaalausta suunnitellaan. Huomioin tällöin esim. sen miten työ istuu tilan muuhun kokonaisuuteen tyylin, värimaailman tai koon puolesta. Ensimmäisestä suunnittelukäynnistä en veloita mitään Jyväskylän lähiympäristössä (30km säteellä). Mikäli matkaa tulee enemmän, veloitan matkakorvauksen ylittäviltä osilta. Teen aiheesta suunnitelman ja tarjouksen sinulle. Tilaustyötä voi kommentoida omine muutostoivomuksin halutessaan. Tarvittavia pieniä muutoksia teen kahdesti. Tavoitteena kuitenkin on mahdollisimman tyytyväinen asiakas. 

Taulun voi myös tilata lähettämällä toiveet ja valokuvan minulle, josta työ maalataan. Annan tuolloin tarkemman ohjeet valokuvasta ja voimme keskustella etänä. Työ lähetetään tällöin mahdollisesti postin kautta hyvin paketoituna, ja postikulut tulee vastaanottajalle.Sisustussuunnittelun yhteydessä minulta voi myös uudistettuun kohteeseen tilata taulut. 

bottom of page